Welkom op Mijn Cloud Kiezen, de gratis website voor het selecteren van de juiste cloud-oplossing

De ideale hulp bij uw zoektocht naar de juiste cloud-oplossing voor uw bedrijf


Werkwijze - MIJNCLOUDKIEZEN.NL

 

Begin uw analyse

UW GRATIS CLOUD ANALYSE

Microsoft Dynamics 365

»  Editor: Microsoft

Microsoft Dynamics 365 is de vernieuwde Dynamics business software van Microsoft. Dynamics 365 bevat bedrijfssoftware als apps in de cloud. De apps zijn gebaseerd op ERP (voor optimalisatie van bedrijfsprocessen), CRM (voor het vergroten van klantbinding), Office 365 (voor verhoging van productiviteit) en Azure (voor flexibiliteit) en Business Intelligence software (voor ingebouwde inzichten en intelligentie).


 

 

 

Meer weten over Microsoft Dynamics 365? Download dan nu de white paper!

Download

 

 


Vergaande integratie van alle Dynamics 365 apps

De integratie van alle componenten zorgt voor een flexibele, kosteneffectieve en gemakkelijk te gebruiken oplossing. De Dynamics 365 apps kunnen onafhankelijk van elkaar worden geïmplementeerd. U betaalt voor wat u nodig heeft, op het moment dat u het nodig heeft. De applicaties werken naadloos samen en ondersteunen de groei van uw organisatie. 

 

Dynamics 365 Enterprise en Business

Dynamics 365 heeft twee edities: Enterprise en Business. Dynamics 365 Enterprise is gericht op grotere organisaties met complexere processen. Dynamics 365 Business is ontwikkeld voor het MKB. Iedere editie bevat rolgebaseerde applicaties. Dynamics 365 Enterprise bevat de apps Dynamics 365 for Operations, Sales, Marketing, Customer Service, Field Service en Project Service Automation. Dynamics 365 Business bevat de apps Dynamics 365 for Financials, Sales en Marketing. Zowel Dynamics 365 Enterprise als Dynamics 365 Business bieden klanten de flexibiliteit om op hun eigen tempo te groeien en op hun gemak uit te breiden naar extra mogelijkheden.

 

Alles over Microsoft Dynamics 365 vind u op onze site: www.microsoft-dynamics-365.nl,

Hèt Nederlandse kennisplatform voor Dynamics 365. Ga nu naar de site!

 

Het Nederlandse kennisplatform voor Dynamics 365

Wij begrijpen dat u heel wat vragen heeft rondom Dynamics 365. Met de website www.microsoft-dynamics-365.nl trachten wij al uw vragen te beantwoorden. Kunt u geen passend antwoord vinden? Schroom dan niet om ook uw vraag bij ons achter te laten. Wij gaan graag voor u op onderzoek uit, stellen u op de hoogte van het antwoord en publiceren de nieuwe beschikbare informatie weer op onze website. Laten we samen bouwen aan het Nederlandse kennisplatform voor Dynamics 365.

 

 

 

<< Terug catalogus

 


U heeft een project?
Neem contact met ons op!

Naam *
Voornam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Project
Controle
 

 

 


Homepage separateur Gebruiksvoorwaarden separateur Contact separateur Deze site aanbevelen