Welkom op Mijn Cloud Kiezen, de gratis website voor het selecteren van de juiste cloud-oplossing

De ideale hulp bij uw zoektocht naar de juiste cloud-oplossing voor uw bedrijf


Werkwijze - MIJNCLOUDKIEZEN.NL

 

Begin uw analyse

UW GRATIS CLOUD ANALYSE

Cloud deployment model

»  Editor: Prodware

De meest belangrijke reden voor bedrijven om naar de cloud te gaan, is de mogelijkheid om direct de ICT-kosten te reduceren en tegelijkertijd de betrouwbaarheid en flexibiliteit van hun ICT-omgeving te verbeteren. Doordat u met cloudtechnologie alleen betaalt voor wat u gebruikt, schaft u geen onnodige licenties meer aan en heeft u nooit meer overcapaciteit aan opslag. Het is de corebusiness van een cloudleverancier om betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen. Uw corebusiness is vaak een hele andere. Cloudoplossingen stellen uw IT-manager in staat zich te richten op informatisering in plaats van automatisering.


 

Wilt u meer weten over het nut van uw bedrijfsapplicaties in de cloud? Download dan het whitepaper hieronder en lees er alles over!

Download

 

 


 

Cloud computing

Voordelen van de cloud

  • Betaal alleen voor wat u gebruikt
  • Try before you buy
  • Snel te implementeren
  • Geen configuratie nodig bij nieuwe gebruikers
  • Makkelijker op- en afschalen
  • Voortdurende verbetering software door feedback gebruikers
  • Snelle beschikking over de nieuwste releases
  • Geen onvoorziene kosten meer aan beheer en onderhoud

 

 

De overtuiging van Prodware

Onze klanten willen snel kunnen anticiperen op veranderende bedrijfsprocessen en organisatieveranderingen. Hierin moet IT een drijvende kracht zijn, terwijl de IT-kosten binnen budget blijven. De IT moet flexibel meebewegen met de business en de bijbehorende IT-kosten idem dito. Niet alleen als het beter gaat, maar ook als het even wat minder gaat. Dat is de reden dat Prodware verschillende clouddeploymentmodellen heeft. Of u nu alles of een deel van uw IT in de cloud of bij u op locatie heeft staan, wij zorgen ervoor dat uw IT met u meebeweegt en u financieel weet waar u aan toe bent.

Cloud deployment modellen Prodware

 

 

Kernfuncties

Partner Cloud Open

Doordat veel applicatieleveranciers steeds vaker hun applicaties in de cloud aanbieden, zien we een groeiende vraag naar een hybride cloudmodel. Daarbij wordt een deel van de functionaliteit uit een private hosted cloud gehaald (zoals de Easy cloud of Custom cloud van Prodware) en daarnaast een deel uit de cloud van een applicatieleverancier. Prodware heeft veel ervaring met Hybride cloudoplossingen en maakt daarbij gebruik van de cloudoplossingen van partner Microsoft, zoals Office 365, Enterprise Mobility Suite, CRM online en Azure. Hiermee bieden wij specifiek bij uw organisatie passende clouddiensten aan om uw organisatie optimaal te voorzien van de flexibele IT-invulling die bij u past.

Easycloud Open

Voor ondernemingen die op zoek zijn naar gemakkelijke toegang tot standaard Microsoft Dynamics functionaliteit, eventueel aangevuld met de rijke functionaliteit van onze brancheoplossingen, leveren wij een kant en klare cloudoplossing, genaamd EasyCloud.

Custom cloud Open

Voor ondernemingen die op zoek zijn naar clouddiensten op basis van specifieke technische en/of functionele ontwerpen, leveren wij flexibel aanpasbare cloudoplossingen. Deze bevatten diensten voor het beschikbaar stellen en houden van IT-omgevingen vanuit onze datacenters, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Desgewenst voeren wij ook het applicatie support voor u uit. De Custom clouddienst is een private hosted cloud oplossing, die perfect past bij organisaties die op zoek zijn naar een schaalbaar hybride cloudmodel.

 

<< Terug catalogus

 


U heeft een project?
Neem contact met ons op!

Naam *
Voornam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Project
Controle
 

 

 


Homepage separateur Gebruiksvoorwaarden separateur Contact separateur Deze site aanbevelen