Welkom op Mijn Cloud Kiezen, de gratis website voor het selecteren van de juiste cloud-oplossing

De ideale hulp bij uw zoektocht naar de juiste cloud-oplossing voor uw bedrijf


Werkwijze - MIJNCLOUDKIEZEN.NL

 

Begin uw analyse

UW GRATIS CLOUD ANALYSE

Windows Azure

»  Editor: ProdwareOplossing Windows Azure
Downloaden PDF-Brochure Windows Azure  Downloaden PDF-Brochure

Windows Azure is een open en flexibel cloudplatform dat u in staat stelt om toepassingen snel te bouwen, te implementeren en te beheren via een mondiaal netwerk door Microsoft beheerde datacenters. U kunt toepassingen bouwen in iedere taal, hulpmiddel of welke structuur dan ook. U kunt uw openbare cloudtoepassingen bovendien integreren met uw bestaande ICT-omgeving.

 

Met Windows Azure kunt u toepassingen sneller ontwikkelen en testen, tegen lagere kosten en hebt u de flexibiliteit om deze in de cloud of lokaal te implementeren. Windows Azure biedt een Service Level Agreement (SLA) die een beschikbaarheid van 99,95% garandeert en stelt u in staat om maximaal beschikbare toepassingen te bouwen en uit te voeren, zonder dat u zich hoeft te richten op de infrastructuur.

 

Windows Azure biedt automatische besturingssysteem- en servicepatches, ingebouwde netwerktaakverdeling en bestendigheid met betrekking tot hardware-uitval. Windows Azure ondersteunt een implementatiemodel dat u in staat stelt om een toepassingsupgrade uit te voeren zonder uitvaltijd.

 

<< Terug catalogus

 

Windows Azure


U heeft een project?
Neem contact met ons op!

Naam *
Voornam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Project
Controle
 

 

 


Homepage separateur Gebruiksvoorwaarden separateur Contact separateur Deze site aanbevelen