Welkom op Mijn Cloud Kiezen, de gratis website voor het selecteren van de juiste cloud-oplossing

De ideale hulp bij uw zoektocht naar de juiste cloud-oplossing voor uw bedrijf


Werkwijze - MIJNCLOUDKIEZEN.NL

 

Begin uw analyse

UW GRATIS CLOUD ANALYSE

Cloud adjust

»  Editor: ProdwareOplossing Cloud adjust
Downloaden PDF-Brochure Cloud adjust Downloaden PDF-Brochure
Om grote investeringen in hardware en software te vermijden, verwachten onze klanten dat wij betrouwbare en flexibele ICT-diensten in de cloud aanbieden, die kunnen worden aangepast aan hun business behoeften en veranderende organisatie:
 
Cloud adjust easy by Prodware
Prodware biedt kant-en-klare cloud-oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar veelzijdige standaardfunctionaliteit van een branche-oplossing. Deze geven gemakkelijke toegang tot standaard Microsoft-softwarepakketten en branche specifieke add-ons. Dit tegen een lage prijs per maand, per gebruiker.   
 
Deze cloud-oplossing wordt vanuit de Prodware datacenters geleverd onder de naam EASYCLOUD.
 
Cloud adjust custom by Prodware
Prodware levert op maat gemaakte cloud-oplossingen aan kleine, middelgrote en grote bedrijven op basis van specifieke technologische en functionele eisen, hoogwaardige service en gepersonaliseerde diensten. Met behulp van onze Europese datacenters kunnen wij alle gewenste technische en functionele diensten integreren voor nationale en internationale projecten.   
 
Deze cloud-oplossing wordt vanuit de Prodware datacenters geleverd onder de naam CUSTOMCLOUD.
 
Cloud adjust partners by Prodware
Voor organisaties die op zoek zijn naar cloud-oplossingen waarvoor Prodware geen invulling heeft vanuit haar eigen datacenters, werkt Prodware samen met toonaangevende cloud-leveranciers. Samen met deze partners zijn wij in staat u te voorzien in advies, integratie en onderhoud van de best passende cloud-oplossing voor uw organisatie.
 
Deze cloud-oplossing wordt vanuit datacenters van Prodware partners geleverd onder de naam PARTNERCLOUD.
 

 

Door de veranderende vraag van klanten en de ontwikkelingen in de cloud veranderen de rollen van de traditionele partijen in de ICT-markt:   
 
Software integrators proberen hun plaats te vinden in de nieuwe vraag naar kant-en-klare oplossingen. 
System integrators die alleen gefocust waren op ICT-infrastructuur, proberen zichzelf opnieuw te onderscheiden, met technologische oplossingen in de cloud. 
 
Software fabrikanten zien een technologische verschuiving die hun bestaande distributiekanalen verstoort en proberen hierop te anticiperen. Soms door middel van nieuwe distributiekanalen, zoals een direct kanaal via eigen cloud oplossingen 
 
De Prodware Group is een van de weinige spelers in de markt die nu al kan voldoen aan de totale behoefte van klanten en alle deskundigheid in huis heeft. 
De Prodware cloud-strategie heeft als doel klanten flexibele totaaloplossingen te bieden die werkelijke waarde toevoegen aan hun business. Al dan niet uit de cloud of gebruikmakend van cloud-technologie 
 
Hiervoor heeft Prodware ‘Cloud adjust’ ontwikkeld, een nieuwe reeks diensten op basis van drie kennisgebieden: 
  • Business Application Provider & Hoster 
  • Private Cloud Builder 
  • Hybrid Solution Integrator
 
 

 

 

<< Terug catalogus

 

Cloud adjust


U heeft een project?
Neem contact met ons op!

Naam *
Voornam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Project
Controle
 

 

 


Homepage separateur Gebruiksvoorwaarden separateur Contact separateur Deze site aanbevelen