Welkom op Mijn Cloud Kiezen, de gratis website voor het selecteren van de juiste cloud-oplossing

De ideale hulp bij uw zoektocht naar de juiste cloud-oplossing voor uw bedrijf


Werkwijze - MIJNCLOUDKIEZEN.NL

 

Begin uw analyse

UW GRATIS CLOUD ANALYSE

Microsoft Dynamics CRM Online

»  Editor: ProdwareOplossing Microsoft Dynamics CRM Online
Downloaden PDF-Brochure Microsoft Dynamics CRM Online Downloaden PDF-Brochure

De hoofddoelstelling bij het invoeren van een nieuw klantsysteem is het creëren van een integraal, 360° klantbeeld. Met Microsoft Dynamics CRM is het niet noodzakelijk om bestaande back office systemen te vervangen of investeringen versneld af te schrijven. Het doel is om efficiënter en pro-actiever te gaan werken en een compleet beeld te krijgen van uw relaties, service-calls, contracten en marketingactiviteiten.
 

Prodware Microsoft Dynamics CRM website

 

Microsoft Dynamics CRM is de front office oplossing waarbij u profiteert van het beste van twee werelden. De basis wordt gevormd door de flexibele en gebruiksvriendelijke CRM software van Microsoft. Dit wordt gecombineerd met de ruime ervaring en praktijkgerichte implementatieaanpak van Prodware.

Werken vanuit Microsoft Outlook 

Microsoft Dynamics CRM is volledig geïntegreerd met Microsoft Outlook, de software waarmee uw medewerkers dagelijks werken. Werken vanuit Microsoft Outlook maakt het gemakkelijk om uw contactmomenten, uw e-mailverkeer, uw activiteiten en uw agenda te beheren. Door de gebruiksvriendelijkheid en herkenbaarheid van het Dynamics CRM systeem zullen uw medewerkers de nieuwe werkwijze sneller accepteren.

Campagnes

Met Microsoft Dynamics CRM kunt u uw marketing- en salescampagnes stroomlijnen via een directe integratie met gangbare Microsoft Officepakketten, zoals Outlook, Excel en Word. Uw gebruikers maken zich het systeem snel eigen in een vertrouwde, bekende omgeving. Uw CRM oplossing maakt alles meetbaar.

Voordelen van Micorsoft Dynamics CRM Online

1. “Try before you buy”

Wij geloven in Microsoft Dynamics CRM Online. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een maand lang gratis te proberen of Dynamics CRM de applicatie is die aansluit bij uw CRM behoefte. Prodware ondersteunt u tijdens deze proefperiode middels gratis cursussen en cursusmateriaal. Schrijf u nu in voor de ‘Prodware CRM Learning Labs’ en wij regelen de rest. 

2. Snel en eenvoudig

De succesfactoren voor een goede implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online zijn eenvoud en doorlooptijd.  Daarom zijn onze programma’s  ook gebaseerd op het combineren van een snelle implementatie met standaard software. Hierdoor kan de livegang van Microsoft Dynamics CRM plaatsvinden binnen enkele dagen/weken in plaats van maanden.  Hierdoor kunt u uw geld investeren in uw mensen, klanten en producten in plaats van in technologie.

3. Continuiteit, ook na livegang

Via de Prodware CRM Online programma’s bieden wij u kennis en tools waarmee u in staat bent om Microsoft Dynamics CRM geheel zelfstandig in gebruik te nemen. Door deel te nemen aan het Prodware CRM Online ‘Advanced Labs’ programma wordt u ook na livegang ondersteund, zo bent u in staat om blijvend uw applicatie aan te passen aan de veranderende wensen van uw klanten, medewerkers en managers.

4.Geen verassingen, de prijzen staan vast

Mocht u tijdens uw proefperiode merken dat uw organisatie ondersteuning nodig heeft bij het in gebruik nemen van Microsoft Dynamics CRM 2013, dan kunnen wij u daarmee helpen. Door te werken met gestandaardiseerde producten, templates en diensten zijn wij in staat om u van te voren te vertellen wat het in gebruik nemen van Dynamics CRM u gaat kosten.

5. Altijd en overal CRM gebruiken

Alle oplossingen die Prodware CRM Online levert worden geleverd vanuit de cloud. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over techniek. Wij zorgen er samen met Microsoft voor dat u overal en altijd de beschikking heeft over uw CRM data.

6. Schaalbaar en betaalbaar

Bij Prodware CRM Online betaalt u een vast bedrag per gebruiker per maand. U kunt op elk gewenst moment gebruikers toevoegen of verwijderen. Doordat wij gebruik maken van de cloud van Microsoft zijn wij in staat om elke organisatie te ondersteunen met Microsoft CRM. Of u nu met alleen of met 100.000 mensen gebruik wilt maken van Microsoft CRM.

 

<< Terug catalogus

 

Microsoft Dynamics CRM Online


U heeft een project?
Neem contact met ons op!

Naam *
Voornam *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Project
Controle
 

 

 


Homepage separateur Gebruiksvoorwaarden separateur Contact separateur Deze site aanbevelen